Destinații Exotice plecări din orașele europene dar și din România

Destinatii Exotice - un vis frumos ce a devenit mai accesibil ca oricand!

Pentru mai multe oferte tip CHARTER, CROAZIERE sau CIRCUITE în aceste destinații vă rugăm ne solicitați Ofertă personalizată!

Mai jos veti regasi o mica parte din pachetele oferite pentru destinatii exotice - deoarece destinatiile sunt numeroase, iar plecarile catre acestea se fac din diverse orase, va rugam sa va adresati agentiei pentru oferta personalizata! La cerere putem oferi plecari din alte orase europene sau pentru alte hoteluri in afara celor mentionate.

Destinatii exotice - plecari din Madrid

Destinatii exotice - plecari din Bucuresti

20px
30px
30px
30px

Descoperă destinații fascinante din toate regiunile lumii!

Asia cazari, sejururi, circuite

de la
799

Orientul Mijlociu cazari, sejururi, circuite

de la
499

Africa cazari, sejururi, circuite

de la
2199

America Latină cazari, sejururi, circuite

de la
1199

Caraibe cazari, sejururi, circuite

de la
999

Oceanul Indian cazari, sejururi, circuite

de la
1999

Australia si Oceania cazari, sejururi, circuite

de la
2199

America si Canada cazari, sejururi, circuite

de la
2995

Europa cazari, sejururi, circuite

de la
99

Destinatii exotice

 5 motive SA ALEGI O DESTINATIE EXOTICA?

1. In primul rand temperaturile de vara tot timpul anului! Relaxeaza-te in costum de baie pe plaje cu nisip fin, palmieri si atmosfera de vacanta in orice luna din an!

2. Peisaje impresionante, ape ireal de albastre, plaje cu nisip fin si celebrii palmieri ce adie in briza marii, este un vis din care nu vrei sa te mai trezesti.

3. Descopera culturile, traditiile, gastronomia si oameni speciali, care te vor inspira, te vor marca si iti vor extinde orizonturile in ceea ce priveste viata.

4. Tarifele pachetelor au devenit din ce in ce mai accesibile, tot mai multe curse charter sunt lansate, dar si o mare varietate de hoteluri, iti permit o vacanta cu buget redus in destinatii cum nu credeai ca exista.

5. In acelasi timp poti sa te rasfeti in locatii de lux, daca bugetul iti permite si vrei sa iti oferi tot ce e mai bun, atunci resorturile din destinatiile exotice s-au aliniat standardelo, iar in prezent ospitalitatea si serviciile au atins apogeul serviciilor de lux.