Plata în rate egale fără dobândă

LTB Leisure, Travel & Business

      Visezi la o vacanta sau vrei sa achizitionezi din timp sejurul pentru vara dar nu dispui de suficiente fonduri? Atunci solutia este cardul de rate egale FARA DOBANDA! Tot mai multe banci s-au aliniat cererii si tot mai multi comercianti au acceptat aceasta modalitate de plata pentru a veni in intampinarea nevoilor clientului.

     Pentru a va facilita achizitionarea vacantei LTB Leisure, Travel & Business va ofera posibilitatea achitarii cu cardul in rate egale fara dobanda atat online pe platforma securizata, cat si la POS la sediul agentiei (Bld Timisoara, nr 26, Plaza Romania Offices - Regus, sector 6, Bucuresti).

    Daca doriti sa achitati online trebuie ca in momentul in care plasati comanda sa selectati plata cu cardul in rate egale, aceasta se face din platforma de rezervari, odata confirmata disponibilitatea pentru comanda dumneavoastra puteti oricand continua cu autorizarea platii din site.

    Daca doriti sa achitati cu cardul la sediul agentiei atunci va asteptam de Luni pana Vineri la sediul nostru intre orele 10:00-17:00, va rugam doar ca in prealabil sa va asigurati ca am confirmat disponibilitatea pentru comanda dumneavoastra.

 

Cardurile acceptate pentru plata in rate egale fara dobanda:

 

Achita cu cardul de rate StarBT - Banca Transilvania - pana la 3 rate egale fara dobanda

- puteti achita online sau la POS in agentie -