LTB Leisure, Travel & Business

Adresa: Bulevardul Timisoara nr 26, etaj 1,(Plaza Romania Offices - Regus), sector 6, Bucuresti, cod postal 061331

Tel.: 0737181309
Tel. Urgente Clienti:0737181309
E-mail: office@ltb-travel,ro
Program : Luni-Vineri 10:00-17:00
Site: www.ltb-travel.ro

Banca: Banca Transilvania
Cont Lei: RO36BTRLRONCRT0479108102
Cont Euro: RO13BTRLEURCRT0479108101

Nr Inreg. Registrul Comertului: J40/17542/2018
Licenta de turism: 1487
C.U.I.: 40276049
Polita de asigurare: CITY INSURANCE, Seria BN nr:000001086, valabila pana la 31.12.2019

Cine suntem ?

”Dacă faci ceea ce-ţi place cu adevărat, atunci nu vei mai fi nevoit să muncesti nicio zi din viața ta!” Cam acestea sunt cuvintele care ne-ar putea descrie cel mai bine cine suntem și ceea ce facem zi de zi.

Echipa LTB Leisure, Travel & Business este formată din oameni motivați si bine pregatiți în domeniul turistic (prin training-uri interne si externe de specializare dar și de comunicare), ne-am dedicat zi de zi perfecționării noastre, astfel incât să fim capabili să vă oferim cele mai frumoase experiențe de vacanță.

De-a lungul anilor am acumulat experiență și am evoluat oferind consultanță în turism și credem noi am devenit cea mai bună versiunea a noastră :). Am învățat, ne-am maturizat și am reușit să materializăm pasiunea noastră într-o agenție de turism care să ne reprezinte. Ne place ceea ce facem și vrem ca fiecare dintre dumneavoastră sa va bucurați de această plăcere de a călători.

Fie că aveți un buget limitat, fie că vă doriți o vacanță clasică, ori doriți o vacanță personalizată, nouă ne plac provocările așa că suntem aici pentru cele mai dificile și mai complexe cereri de vacanță!

Ce facem ?

Pentru că industria turismului este una mult prea vastă si mult prea dinamică să vă putem descrie pe scurt ce facem, vă spunem așa, ne-am adaptat ritmului alert, ne-am luat ajutoare de nădejde prin partenerii noștrii locali și furnizorii de servicii turistice și astfel facem tot ceea ce trebuie să aveți parte de o soluție completă pentru călătoriile dumneavoastră!

Lucrăm cu peste 180 de parteneri și furnizori de servicii turistice, locali și internaționali pentru a pune la dispoziția dumneavoastră servicii de cazare, chartere, bilete de avion sau autocar, circuite, excursii, închirieri mașini, asigurări de calatorie, bilete pentru intrări la obiective sau evenimente, dar și multe alte servicii turistice în toată lumea.

Pe site-ul nostru am reușit să aducem o mică parte din aceste servicii, astfel că dacă nu ați reușit să găsiti din prima ceea ce ați căutat, destinația preferată, hotelul dorit, data de plecare agreată, tariful cel mai bun sau locuri disponibile, nu este nicio problemă!

Cereți oferta pe care o căutați și dacă aceasta există, vom face tot posibilul sa o rezervăm pentru dumneavoastră!

Cum facem ?

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a rezerva in timp real cele mai bune oferte. Puteți rezerva online in cadrul site-ului nostru, puteți achita cu cardul pe o platformă securizată, fără a mai fi nevoie să pierdeți din timpul dumneavoastră.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport important, oferind cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile acumulate. Pentru a îmbunătăți cât mai mult serviciile, am ales sa dezvoltăm trei departamente generale LTB Leisure, LTB Travel si LTB Business.

LTB Leisure, Travel and Business vine în întampinarea clientului care dorește să rezerve într-un singur loc toate serviciile pentru călătoria sa. Prin conceptul LTB Leisure oferim servicii complete de achiziționarea biletelor pentru petrecerea timpului liber la destinație. LTB Travel își propune să vă ofere servicii complete pentru rezervările dumneavoastră de vacanță.În cadrul conceptului LTB Business oferim soluții complete pentru firme și companii.

Licenta de turism
Asigurare agentie
Certificat inregistrare
Certificat Manager Turism