. .

Australia și Oceania

     Oceania reprezintă ansamblul de arhipelaguri şi insule despărţite de întinderile Oceanului Pacific, cuprinse în cea mai mare parte între cele două tropice, aceasta zonă se intinde pe suprafață de 80 mil km². Australia este considerată, în unele cazuri, cea mai întinsă insulă a Oceaniei, ea este de fapt o țară continent, a 6-a din lume ca și suprafață, cel mai mic continent si in același timp cea mai mare insulă.

      Această parte din Oceanul Pacific este considerată a fi formată din două mari regiuni Australasia (Australia, Noua Zeelanda, Insula Craciunului, Insula Heard, Insulele Mcdonald, Insula Norfolk, Insulele Ashmore si Cartier, Insula Cocos, Insula Marii de Coral) și OCEANIA cu cele trei subregiuni Micronezia (Kiribati, Nauru, Palau, Marianele de Nord, Guam, Insula Wake, Insulele Marshall), Polinezia ( Hawaii, Insula Pastelui, Insulele Cook, Insulele Pitcairn, Niue, Polinezia Franceza, Samoa, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Wallis si Futuna) și Melanezia (Fiji, Vanatu, Papua Noua Guinee, Noua Caledonie, Insulele Solomon).

                  Pentru mai multe oferte tip CHARTER, CROAZIERE sau CIRCUITE în aceste destinații vă rugăm solicitați Ofertă personalizată!

 

Cazare Australia - Oceania

La cerere putem asigura transport avion și orice alte servicii turistice aferente acestor destinații

20px
20px
20px
20px
20px