Descoperă Asia -

Asia

      Asia este cel mai întins continent de pe Pamant si de asemenea continentul cu numarul cel mai mare de locuitori, populația Asiei reprezentand mai mult de 60% din întreaga populație a Globului.

      Asia este o calatorie a simturilor, o experienta autentica si inegalabila, o lume diferita dar pitoreasca, un spatiu sacru pentru miliarde de oameni. De la arhitectura futurista din Japonia sau Singapore pana la cele mai autentice sate din Cambodgia sau Laos, Asia este un spatiu al contrastelor, al celor mai diverse culturi, religii, traditii si societati, al oraselor animate si al peisajelor de vis cu plaje exotice, jungle tropicale, deserturi, vulcani si cei mai inalti munti din lume.

      Pe continentul asiatic se regăsesc 47 de state, o clasificare a acestor țari se poate face și după poziționarea geografică față de punctele cardinale, astfel: Asia Centrală, Asia Răsăriteană, Asia Nordică, Asia Sudică, Asia de Sud-Est, Asia de Sud-Vest. O a doua clasificare se poate realiza după diferențele culturale și politice dintre diferitele zone, rezultând regiunile: Anatolia, Peninsula Arabică, Caucazul, Orientul Îndepărtat, Indiile Răsăritene, India, Levantu, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat, Coroana Pacificului și Siberia.

 

  Pentru mai multe oferte tip CHARTER, CROAZIERE sau CIRCUITE în aceste destinații vă rugăm solicitați Ofertă personalizată!

25px

Cazare Asia

La cerere putem asigura transport avion și orice alte servicii turistice aferente acestor destinații

25px
25px