. .

America Latină

     America Latină este denumirea generică a țărilor care ocupă America de Sud, America Centrală partea sudică a Americii de Nord și Arhipelagul Antilelor. În acest areal limbile predominante sunt latine: spaniola, portugheza si franceza.

     Printre principalele atracții enumeram o mică parte: cea mai mare pădure tropicală din lume și cel mai mare râu (Amazon), cea mai înaltă zonă montană din afara Asiei (Anzii), plaje parcă rupte din rai (cum ar fi regiunea nord-estului Braziliei), deșerturi vaste (Atacama), peisaje înghețate (Patagonia și Tierra del Fuego), cea mai înaltă cascadă din lume (979 m, Cascada Îngerilor, în Venezuela) și una dintre cele mai mari cascade (Cascada Iguaçu, Argentina și Brazilia).

     Oamenii și-au lăsat amprenta și pe continent: de la ruinele antice (Machu Picchu și alte orașe incașe; Moais din Insula Paștelui) și cele mai vechi picturi în piatră din America (de la Serra da Capivara) la metropole de clasă mondială (São Paulo , Buenos Aires, Bogota, Caracas, Santiago, Lima și Rio de Janeiro), arhitectura modernă și europeană uimitoare (Brasilia, Buenos Aires) și orașele fermecătoare construite în Anzii (Caracas, Medellín, Quito, Santiago de Chile). Puternicul patrimoniu african (în Salvador, Rio și Montevideo), cultura autentică indigenă (Belém, Manaus, Cuzco, Lima, La Paz) și influența estică (enorma comunitate japoneză din São Paulo) se amestecă cu amprentele colonizatorilor iberici. Ushuaia, orașul cel mai sudic din lume, și unele dintre cele mai mari festivități ale sale, cum ar fi Carnavalul Rio și Cirio de Nazaré din Belem, Campionatul Mondial de Tango și Festivalul Vendimia din Argentina, fac din acest continent o atracție incredibil de diversificată si fascinantă.

Pentru mai multe oferte tip CHARTER, CROAZIERE sau CIRCUITE în aceste destinații vă rugăm solicitați Ofertă personalizată!

30px
30px
30px

Cazare America Latină

La cerere putem asigura transport avion și orice alte servicii turistice aferente acestor destinații

30px