Africa .

Descoperă Africa

   Fie că doriți să explorați jungla africană sau plajele însorite ale oceanului Indian, fie că doriți să cunoasteți lumea arabă sau sa fiți fascinați de peisaje unice, experiența va fi una de neuitat indiferent de țara pe care o veți alege de pe continentul Africa.

   Africa este al doilea continent ca și mărime de pe Terra și cel mai populat după Asia. În Africa se găsește Nilul, cel mai lung fluviu din lume și Sahara, cel mai mare deșert din lume. Cel mai înalt punct al continentului este Muntele Kilimanjaro din Tanzania (5.895 m), iar cel mai jos punct este lacul Assal situat în micuța țară Djibouti (156 m sub nivelul mării).

   Africa este continentul cu clima cea mai caldă de pe glob, al padurii ecuatoriale, luxuriante și de nepătruns, dar și al întinselor pustiuri, în care nu întâlnești, pe zeci și sute de km pătrați, niciun arbore și în care nu cade, ani în șir, nici o picătura de ploaie.

    Africa este cel mai vechi teritoriu locuit de pe pământ, rasa umană avându-și originea pe acest continent. Aproximativ 50 milioane de turisti viziteaza anual Africa, atrasi de farmecul irezistibil al "continentului negru" si de principalele destinatii de aici

Pentru mai multe oferte tip CHARTER, CROAZIERE sau CIRCUITE în aceste destinații vă rugăm solicitați Ofertă personalizată!

 

20px
20px

Cazare Africa

La cerere putem asigura transport avion și orice alte servicii turistice aferente acestor destinații

20px